O nama

CureSupport je nizozemska tvrtka koja je usmjerena na razvoj, proizvodnju i prodaju visokokvalitetnih dodataka prehrani, a mi smo njihovi zastupnici u Hrvatskoj.

Liposomalne vitamine proizvođača CureSupport – Liposomalni vitamin C te Liposomalni vitamin D3, nudimo na hrvatskom tržištu jer smo pratili i analizirali potrebe potrošača te uvidjeli povećanu potrebu za kvalitetnijim dodacima prehrani.

Vitamin C ima ključnu ulogu u jačanju imuniteta te je poznat kao snažan antioksidans. Uz to, važan je u prevenciji kardiovaskularnih i malignih bolesti te bolesti očiju.

Vitamin D poznat je kao regulator metabolizma kalcija u organizmu, ali ima i niz drugih povoljnih funkcija na razne zdravstvene probleme. Istraživanja su dokazala kako uzimanje vitamina D pomaže kod kardiovaskularnih bolesti, multiple skleroze, Parkinsonove bolesti, osteoporoze, rahitisa i karcinoma. Najnovija istraživanja pokazuju opravdanost primjene D vitamina kako bi se smanjio rizik težih oblika infekcije COVID-om 19.

Za proizvodnju dodataka prehrani, CureSupport koristi samo visokokvalitetne sirovine te ima potpunu kontrolu u proizvodnom procesu budući se čitava proizvodnja odvija u vlastitim pogonima.

Svi CureSupport proizvodi su GMO free i Gluten free, ne sadrže šećere niti aditive te ne sadrže soju.

Karakteristike brenda

Pristup zasnovan na znanosti sa fokusom na kvaliteti, učinkovitosti i bioraspoloživost liposomalnih proizvoda, obilježja su ovog brenda.

Vrhunsku kvalitetu dodataka prehrani jamči tim farmaceuta i doktora znanosti koji su specijalizirani za sustave kontrole kvalitete dodataka prehrani.

Kod fokusiranja na bioraspoloživost dodataka prehrani, govorimo o brzini i stupnju apsorpcije aktivne tvari iz farmaceutskog oblika. Apsorpcija je definirana krivuljom odnosa koncentracije i vremena u sistemskoj cirkulaciji ili izlučivanjem u urinu.

U prijevodu, ovaj stručni izraz znači da liposomalni vitamin, koji je zaštićen liposomalnom ovojnicom, prolazi kroz probavni trakt te odlazi ravno u krvotok gdje ga stanična membrana propušta u stanicu jer je liposom po kemijskoj strukturi sličan staničnoj membrani našeg tijela. Na taj način visoke doze vitamina stižu upravo na ono mjesto gdje ih tijelo i treba – u stanicu!

Osim što dodaci prehrani moraju biti aktivni, vaše tijelo ih treba što bolje apsorbirati. Dodaci prehrani s liposomima apsorbiraju se bolje od dodataka prehrani bez liposoma.

Budući da je CureSupport je specijalist za liposomsku tehnologiju, naš moto je zato: tajna je u odličnoj apsorpciji!

Vizija i misija brenda

Vizija i misija brenda CureSupport je biti predvodnik u svijetu u liposomalnim proizvodima te kontinuirano poboljšavati tehnologije kako bismo imali proizvode još bolje kvalitete!

UVJETI
Opći uvjeti
KONTAKT:

 : +385 1 3879 426
 : info@intelnet.hr

 

CureSupport

Tajna je u odličnoj apsorpciji!